zaterdag 18 augustus 2012


Hi ladies,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Katja en ben 24 jaar.

Ik heb al eerder een blog gehad waar ik eindelijk een aantal vaste bezoekers terug kreeg maar ik moet zeggen dat het blog me niet meer zo beviel. Ik ben als persoon denk ik verder gegroeid en mijn vorige blog paste niet meer echt bij mij. Vandaar dat ik nu weer helemaal opnieuw ben begonnen..

Ik schrijf vooral veel over fashion, lifestyle en zo nu en dan ook over beauty producten. Dus over dingen die alle meiden wel leuk vinden toch? Ik ga niet beloven dat ik iedere dag ga posten (al zou ik dat graag willen) omdat ik daar op het moment nog niet genoeg tijd voor heb.. Wel wil ik proberen zo'n 3 posts in de week te doen en wat meer is, is meegenomen toch?

Ik werk fulltime in de horeca en ben mijn opleiding als schoonheidsspecialiste nog aan het afronden. Vandaar dat ik het ook erg leuk vind om beautyproducten te testen en erover te schrijven. En ik heb een tijd gewerkt als model (iets wat nu helaas op een laag pitje staat, maar zo nu en dan heb ik tijd voor wat werkjes)

Ik heb een hele lieve vriend waar ik samen een klein schattig huisje mee heb gekocht. We zijn nu flink aan het verbouwen dus er bestaat een grote kans dat ik daar ook over zal schrijven.

Verder ben ik een echte levensgenieter ik ga graag uiteten, op stap, leuke dingen doen met vriendinnen, taarten en cupcakes bakken, reizen enz, enz, enz,... Er zal dus veeeel lifestyle op mijn blog verschijnen.

Zo dit was zo'n beetje mijn intro. Alvast heel erg bedankt voor het bezoekje..

With love, K

1 opmerking:

  1. Wat leuk! Je hebt eigenlijk ook echt een modellengezicht!

    XO

    BeantwoordenVerwijderen