About

                                                          Hallo allemaal!

 
 
Ik ben Katja! Welkom op mijn persoonlijke blog. Hier zullen jullie 3 onderwerpen tegenkomen namelijk: Fashion, beauty en lifestyle.

Waarom fashion?  Ik ben GEK op kleding, schoenen, tassen, sieraden, etc,.. Tja, Wie niet? Mijn stijl valt moeilijk te omschrijven het ligt er echt aan hoe ik me voel. Ik kan heel stoer voor de dag komen met bijvoorbeeld een biker jasje en sneakers en de dag erna makkelijk rondlopen in een romantisch kanten jurkje met schattige slippertjes zolang het maar stijlvol en vrouwelijk is. Ook heb ik een grote voorliefde voor vintage items, ik kan echt zo ontzettend gelukkig worden van een perfecte vintage vondst.

Waarom beauty? Ik heb de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd en wil ook graag mijn eigen beautysalon aan huis beginnen. Lijkt me heerlijk om de hele dag bezig te zijn met dit vak en alles wat erbij komt kijken. Ik kan er echt van genieten om mijn vriendinnen een heerlijke behandeling te geven of om hun nagels te voorzien van een mooi gellakje. Ik volg dan ook geregeld cursussen om meer over producten te weten te komen, een nieuwe techniek te leren of om gewoon up to date te blijven.

Waarom lifestyle? Ik ben gek op reizen en wil graag de hele wereld zien! Ik wil alles proeven, ruiken en ervaren. Over proeven gesproken, uiteten is ook één van mijn favoriete bezigheden maar dat komt denk ik doordat ik zelf werkzaam ben in de horeca...

Heel erg bedankt voor jullie tijd!
 
Liefs Katja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten